SEO

In onze hedendaagse maatschappij is internet een van de belangrijkste bronnen waar mensen hun informatie vandaan halen en mede daarom hebben steeds meer bedrijven hun focus op online vindbaarheid.

Dit betekent echter wel dat het ook steeds moeilijker wordt om goede posities te behalen binnen de zoekresultaten door de toenemende concurrentie online.

Zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd, is het middel bij uitstek om online goed vindbaar te worden en te blijven voor uw doelgroep.

SEO is het proces dat erop gericht is een website goed vindbaar te maken in de natuurlijke (onbetaalde) zoekresultaten van de zoekmachines door technische en inhoudelijke optimalisatie van de site.

Het voordeel van SEO voor uw organisatie

De investeringskosten van zoekmachine optimalisatie zijn relatief laag vergeleken met de traditionele vormen van marketing. Omdat bovendien de conversie- en doorklikratio van de onbetaalde zoekresultaten hoger ligt dan die van de betaalde resultaten, is het een goede keuze ook SEO in uw online marketing te betrekken.

Als gevolg van ons zoekmachine optimalisatie traject zal uw website hogere posities krijgen in de zoekmachines voor zoekopdrachten die relevant zijn voor uw branche, waardoor u meer bezoekers zult krijgen op uw site.

Het zoekmachine optimalisatie proces van Seovision is onderverdeeld in:

  • Techniek (sitestructuur en indexeerbaarheid)
  • Content (gebruik van zoekwoorden op de website)
  • Populariteit (backlinks naar website en usability)

seo informatie aanvragen